Regelmatig plaatsen we nieuwsberichten op onze website. Hou deze goed in de gaten. Zo ben je op de hoogte van al onze activiteiten.

Opening Webshop

Vrijdag 9 augustus 2019

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het samenstellen van de boekenlijsten voor de komende boekenverkoop. We streven ernaar de lijsten uiterlijk de laatste week van augustus online te zetten. Zodra de lijsten online staan, begint ook de kortingsperiode, waarbinnen je je studieboeken met 10% korting kunt kopen.
Houd deze pagina of onze Facebookpagina daarom goed in de gaten!

Opening Webshop

Woensdag 22 augustus 2018

Vanaf nu is de webshop geopend. Tot 30 augustus kun je hier je boeken bestellen met 10% korting! 

Voor vragen over de boekenlijsten kun je ons bereiken op sbjs@jur.ru.nl. Voor vragen over levertijden en betalingen kun je contact opnemen met de klantenservice van de leverancier: klantenservice@boekenbestelling.nl

Opening Webshop

Maandag 20 augustus 2018

Door late wijzigingen in de boekenlijsten zijn we tot de beslissing gekomen om de lijsten pas overmorgen (22 augustus) online te zetten. Dit doen we met het oog op de zekerheid en kwaliteit die wij als SBJS zijnde jullie als student willen aanbieden.

Wij hopen op jullie begrip en bij dezen onze excuses voor het ongemak.

Opening Webshop

Vrijdag 10 augustus 2018

Het is bijna weer zo ver, het begin van een nieuw studiejaar! Om te zorgen dat jullie optimaal voorbereid aan het jaar kunnen beginnen organiseren wij als SBJS de halfjaarse boekenverkoop van de rechtenfaculteit.

Op 20 augustus gaat onze boekenverkoop van start. Tot 30 september kun je hier je boeken bestellen met 10% korting!  De boekenlijsten zijn deze verkoop extra zorgvuldig samengesteld door de secretariaten om ervoor te zorgen dat bestelling goed en soepel verloopt.

De gehele opbrengst van de boekenverkoop wordt (zoals gewoonlijk) gebruikt om de verenigingen en stichtingen van de faculteit te subsidiëren. Op deze manier proberen wij hun reizen en activiteiten betaalbaar te maken en houden. Dit zodat jij, als student, deel kunt nemen aan allerlei leuke activiteiten. Op deze manier komt je geld dus weer bij je terug!

Voor vragen over de boekenlijsten kun je ons bereiken op sbjs@jur.ru.nl. Voor vragen over levertijden en betalingen kun je contact opnemen met de klantenservice van de leverancier: klantenservice@boekenbestelling.nl.

Spreekuren

Dinsdag 24 januari 2017

Zoals eerder vermeld, zal SBJS tijdens deze verkoop een aantal spreekuren houden. Dit zodat we eventuele problemen snel kunnen verhelpen en jij snel je boeken in huis hebt. 

De spreekuren zullen plaatsvinden op de volgende momenten: 

  1. Dinsdag 31 januari 2017 van 12:30u - 13:30u.
  2. Woensdag 1 februari 2017 van 12:30u - 13:30u. 
  3. Donderdag 2 februari 2017 van 12:30u - 13:30u.

Je vindt ons in kamer GR 0.123. Dat is de eerste kamer rechts in de patio van de studieverenigingen. 

Mocht je een dringende vraag hebben over de boekenlijsten, die niet kan wachten tot het spreekuur, dan kun je ons bereiken op sbjs@jur.ru.nl. Voor vragen over levertijden en betalingen kun je contact opnemen met de klantenservice van de leverancier: klantenservice@boekenbestelling.nl.

 

Samenwerking StudeerSnel

Dinsdag 3 januari 2017 
Waarschijnlijk heb je al wel eens van StudeerSnel gehoord en de kans is groot dat al eens gebruik hebt gemaakt van de documenten die ze aanbieden. Maar liefst 3 op de 4 studenten maakt namelijk gebruik van deze handige site! Het is namelijk hét online leerplatform voor het delen van documenten. Het doel hiervan is om efficiënter te studeren en goede cijfers te halen. 

Wij kunnen met trots mededelen dat SBJS en StudeerSnel onlangs een samenwerking aan zijn gegaan. Dit houdt voor jou als student in dat wij, SBJS, je twee weken een gratis premiumaccount mogen geven, wanneer je je boeken via ons bestelt. De bestelperiode wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Nieuwe website

5 november 2016
Welkom op de vernieuwde website van SBJS!

Na een tijdje uit de lucht te zijn geweest, presenteren wij met trots onze nieuwe website. 

In september is er een nieuw bestuur aangetreden en zij vond het tijd voor een nieuwe start. Daarbij hoort onder andere een nieuwe en frisse site, die gebruiksvriendelijker is dan de oude. 

Alle belangrijke informatie kun je vinden op deze site. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur ons dan een mailtje: sbjs@jur.ru.nl  

Vergeet ons niet te liken op Facebook!