Nieuwsberichten

Dinsdag 11 augustus 2020 

De boekenlijsten voor het komende semester zijn inmiddels gepubliceerd. Tot 14 september 2020 kun je je boeken met de maximale 10% korting bestellen. Let op: anders dan voorgaande jaren, bereik je onze webshop via de RU-Portal (zie onder het kopje “je opleiding”).

Om te vieren dat die kortingsperiode is begonnen, hebben we een 
winactie georganiseerd op Facebook. Deze actie loopt tot 18 augustus 2020 en je doet mee door een studiegenoot onder dit bericht op Facebook te taggen!


Donderdag 30 juli 2020 

De bestelwijze bij SBJS gaat per komende zomerverkoop veranderen. De vernieuwde bestelwijze is als volgt:
  1. Je gaat naar portal.ru.nl en logt hier in met je gebruikersnaam en wachtwoord
  2. Je gaat naar het kopje je opleiding’ en je selecteert in dit menu de optie ‘boeken bestellen via SBJS
  3. Je selecteert het juiste semester en kiest vervolgens jouw studierichting
  4. Je drukt op verder’ en de boekenlijst wordt getoond.

Mocht je nu problemen ondervinden met bestellen, stuur ons dan gerust een berichtje via Facebook en dan beantwoorden wij jouw vraag zo snel mogelijk!

Zondag 29 december 2019 

Tijdens de kerstvakantie hebben wij niet stilgezeten en daarom hebben wij goed nieuws. De studieboeken voor het volgende semester zijn vanaf 20 januari 2020 te bestellen!

Ps: wist je al dat je gemakkelijk je boeken bij ons kunt bestellen via de link op portal.ru.nl onder het kopje 'je opleiding'

Vrijdag 9 augustus 2019

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het samenstellen van de boekenlijsten voor de komende boekenverkoop. We streven ernaar de lijsten uiterlijk de laatste week van augustus online te zetten. Zodra de lijsten online staan, begint ook de kortingsperiode, waarbinnen je je studieboeken met 10% korting kunt kopen.

Houd deze pagina of onze Facebookpagina daarom goed in de gaten!

Like en volg ons op Facebook