Voorzitter – Julie Scheres
In februari 2016 begon Julie als tweedejaars student Recht en Management haar carrière bij SBJS als algemeen bestuurslid. Door haar betrokkenheid en inzet werd ze al snel gepromoveerd tot secretaris, de functie die zij driekwart jaar heeft vervuld. Door haar bestuurservaring en door de geruime ervaring die zij heeft met de werkzaamheden van SBJS is de rol van voorzitter haar op het lijf geschreven.

Secretaris – Nils Bolhuis
Nils is tweedejaars student Rechtsgeleerdheid en versterkt sinds oktober 2017 het bestuur van SBJS. Na het behalen van zijn propedeuse wilde Nils meer. Daarom besloot hij te solliciteren bij SBJS. Door de stages die hij tijdens zijn studie Marketing & Communicatie heeft gelopen weet hij hoe belangrijk goede communicatie is. Na een korte tijd als algemeen bestuurslid te hebben gefunctioneerd, neemt hij sinds maart dan ook de functie van secretaris op zich.

Penningmeester – Roy Verlinden
Na zijn studie accountancy is Roy toch gezwicht voor de wondere wereld van het recht. Hij heeft zijn bachelor in de zomer van 2017 behaald en bevindt zich momenteel in de masterfase van de opleiding Fiscaal recht. Aangezien Roy dus duidelijk goed is met cijfertjes, neemt hij sinds halverwege juni de taak van penningmeester op zich.

Bestuurslid PR en communicatie – Nick Aalbers
Nick versterkt sinds mei 2017 het bestuur van SBJS. Hij zit momenteel in het tweede jaar van zijn studie Notarieel recht. Gezien zijn verleden als verkoper is de functie van bestuurslid PR en communicatie hem op het lijf geschreven.

Algemeen bestuurslid  – Artan Ramaja
Artan is een nieuwe aanwinst van ons team. Hij bevindt zich momenteel in het tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Door zijn geruime ervaring met commissies, past ook hij goed binnen het bestuur van SBJS. Sinds half juni is hij toegetreden als algemeen bestuurslid.