Voorzitter – Julie Scheres
Julie is vierdejaars student Recht en Management. Zij is sinds februari 2016 werkzaam bij SBJS. Na driekwart jaar het bestuur te hebben ondersteund als algemeen bestuurslid en eveneens driekwart jaar actief te zijn geweest als secretaris van SBJS, vervult zij nu te taak van voorzitter.

Vicevoorzitter – Lonneke van den Bosch
Lonneke maakt sinds september 2016 deel uit van het bestuur van SBJS. Ze heeft afgelopen zomer haar bachelor behaald en is in september aan haar master Nederlands recht begonnen. Na driekwart jaar als algemeen bestuurslid te hebben gefunctioneerd, neemt zij sinds eind mei de taak van vicevoorzitter op zich.

Secretaris – Nils Bolhuis
Nils is tweedejaars student Rechtsgeleerdheid en versterkt sinds oktober 2017 het bestuur van SBJS. Na een korte tijd als algemeen bestuurslid te hebben gefunctioneerd, neemt hij sinds maart de functie van secretaris op zich.

Penningmeester – Hilde Thomassen
Hilde volgt de master Nederlands recht (specialisatie Burgerlijk recht). Zij heeft zowel de bachelor Recht en Management afgerond als haar master Bedrijfskunde. We hebben dus een echte doctorandus in het bestuur! Hilde is al sinds februari 2014 bestuurslid van de SBJS en vervult al geruime tijd de rol van penningmeester.

Bestuurslid PR en communicatie – Nick Aalbers
Nick versterkt sinds mei 2017 het bestuur van SBJS. Hij zit momenteel in het tweede jaar van zijn studie Notarieel recht. Gezien zijn verleden als verkoper is de functie van bestuurslid PR en communicatie hem op het lijf geschreven.

Nieuwe gezichten
Penningmeester to be – Roy Verlinden

Na zijn studie accountancy is Roy toch gezwicht voor de wondere wereld van het recht. Hij heeft zijn bachelor in de zomer van 2017 behaald en bevindt zich momenteel in de masterfase van de opleiding Fiscaal recht. Aangezien Roy dus duidelijk goed is met cijfertjes, zal hij een uitstekende opvolger van Hilde zijn. Hij neemt per 15 juni de taak van penningmeester op zich.

Algemeen bestuurslid to be – Artan Ramaja
Ook Artan is een nieuwe aanwinst van ons team. Hij bevindt zich momenteel in het tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Door zijn geruime ervaring met commissies, past ook hij goed binnen het bestuur van SBJS. Per 15 juni zal hij toetreden als algemeen bestuurslid.