Boeken bestellen doe je via deze link. Op dit moment is het nog niet mogelijk om boeken te bestellen voor het eerste semester van collegejaar 2019-2020 met een korting van 10%.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het samenstellen van de boekenlijsten voor de komende boekenverkoop. We streven ernaar de lijsten uiterlijk de laatste week van augustus online te zetten. Zodra de lijsten online staan, begint ook de kortingsperiode, waarbinnen je je studieboeken met 10% korting kunt kopen. 

Volg onze Facebookpagina voor verdere updates betreffende de boekenverkoop van het collegejaar 2019-2020!

Ook op onze website plaatsen we de huidige stand van zaken, kijk hiervoor onder het kopje "Nieuws" in het balkje hierboven.

Let op:  het is tijdens de bestelperiode mogelijk om je boeken met 10% korting te bestellen. Buiten de bestelperiode is het mogelijk om boeken te bestellen met 5% korting.

Verwerken gegevens
Stichting Belangenbehartiging Juridische Studenten (hierna: SBJS) heeft een overeenkomst met een betrouwbare leverancier (dat wil zeggen dat zij conform de AVG handelt) met betrekking tot de levering van de studieboeken. Gevraagde gegevens zoals naam, adres en dergelijke die nodig zijn voor het kunnen uitvoeren van de bestelling komen rechtstreeks bij de leverancier terecht. SBJS zelf verwerkt geen persoonsgegevens bij het plaatsen van bestellingen. Alle informatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. 

Ondanks vele herzieningen is het mogelijke dat een boekenlijst niet overeenkomt met hetgeen is voorgeschreven. Wij adviseren u dan ook zelf te controleren of hetgeen u bestelt overeenkomt met hetgeen is voorgeschreven.