Boeken bestellen doe je via deze link. Op dit moment is het mogelijk om boeken te bestellen voor het eerste semester van collegejaar 2018-2019 met een korting van 10%.

Let op:  het is tijdens de bestelperiode mogelijk om je boeken met 10% korting te bestellen. Buiten de bestelperiode is het mogelijk om boeken te bestellen met 5% korting.

Verwerken gegevens
Stichting Belangenbehartiging Juridische Studenten (hierna: SBJS) heeft een overeenkomst met een betrouwbare leverancier (dat wil zeggen dat zij conform de AVG handelt) met betrekking tot de levering van de studieboeken. Gevraagde gegevens zoals naam, adres en dergelijke die nodig zijn voor het kunnen uitvoeren van de bestelling komen rechtstreeks bij de leverancier terecht. SBJS zelf verwerkt geen persoonsgegevens bij het plaatsen van bestellingen. Alle informatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. 

Ondanks vele herzieningen is het mogelijke dat een boekenlijst niet overeenkomt met hetgeen is voorgeschreven. Wij adviseren u dan ook zelf te controleren of hetgeen u bestelt overeenkomt met hetgeen is voorgeschreven.